Bedrijfsfeest DJ

Yobo Licht & Geluid – Bedrijfsfeest DJ

Zoekt u voor uw bedrijfsfeest een ervaren DJ? Dan bent u bij Yobo Licht & Geluid aan het juiste adres.

Door vele ervaring te hebben opgedaan als DJ op vele feesten en evenementen ben ik erg breed inzetbaar om uw bedrijfsfeest muzikaal in te vullen. Er kan met personeel van alle leeftijden rekening worden gehouden en een selectie worden gemaakt uit een breed scala aan genres.

Door de brede inzet van de DJ show kan deze ook worden afgestemd met een bepaald thema. Denk hierbij aan de bekende ‘Kerstborrels’ en ‘Nieuwjaarsborrels’; ook een Après-ski of Hollandse avond behoren tot de mogelijkheden! De DJ shows zijn erg flexibel op te stellen en ook goed te combineren met bijvoorbeeld een zanger die kan worden ingeplugd op het audiosysteem.

Onder deze tekst vindt u 2 mogelijkheden in chique Yobo DJ Shows die bij uitstek geschikt zijn voor bedrijfsfeesten en direct geboekt kunnen worden. U kunt op de afbeelding klikken voor meer informatie over deze DJ shows!

Naast bovenstaande DJ shows zijn er ook 2 pakketten beschikbaar met een industrieel uiterlijk. Deze zijn hieronder weergegeven en aan te klikken voor meer informatie: