053-2032130

Bedrijfsfeest DJ

Zoekt u voor uw bedrijfsfeest een ervaren DJ? Dan bent u bij Yobo Drive-In Shows aan het juiste adres.

Onze DJ’s zijn breed inzetbaar om uw bedrijfsfeest muzikaal in te vullen. Door onze brede muziekkennis en ervaring bieden wij de muzikale invulling voor personeel van alle generaties!

Naast de standaard personeelsfeesten kunnen onze DJ’s ook worden ingezet met een bepaald thema. Denk hierbij niet alleen aan de bekende ‘Kerstborrels’ en ‘Nieuwjaarsborrels’; maar ook een ‘Après-ski’ of ‘Hollandse avond’ in stijl behoren tot een van de vele mogelijkheden!

Om de muzikale invulling eenvoudig en compleet in te vullen hebben we professionele DJ Pakketten samengesteld. Onder deze tekst zijn twee DJ Pakketten te vinden die bij uitstek geschikt zijn voor bedrijfsfeesten. Deze twee pakketten zijn tevens voorzien van een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie!

Yobo DJ Pakket 'Gestreept Basis'
Yobo DJ Pakket 'Gestreept Premium'
Foto van het DJ Pakket 'Gestreept Premium'
Yobo DJ Pakket 'Gestreept Exclusief'
Foto van het DJ Pakket 'Gestreept Exclusief' 2

Klik op een van de bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over het pakket. Onze andere pakketten, samen met de extra mogelijkheden, zijn te vinden op de ‘DJ Pakketten’ pagina.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u direct een Bedrijfsfeest DJ boeken? Bekijk dan eens onze ‘Meest Gestelde Vragen’ en ‘Aanvraagformulier & Contactgegevens’!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon