053-2032130

DJ met Saxofonist (Live Muziek)

Op deze pagina vind je alle informatie over de ‘DJ met Saxofonist’

Aan een DJ Pakket zijn diverse extra mogelijkheden toe te voegen. Deze extra mogelijkheden maken het DJ Pakket extra indrukwekkend! De extra mogelijkheden zijn compleet naar wens te combineren!

De ‘DJ met Saxofonist’ is een combinatie van live muziek met onze DJ. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale dynamiek met extra show! De saxofonist betrekt de aanwezigen bij de show en zorgt voor een unieke interactie.

Voor deze combinatie werken wij samen met onze partner Toon Meijer. Toon is een ervaren saxofonist die door zijn ervaring met alle hits gedraaid door onze DJ’s mee kan spelen en de dansvloer een boost kan geven!

De combinatie DJ met Saxofonist is toe te voegen vanaf €325,- incl. 9% BTW all-in. Dit is op basis van een aanwezigheid van 3 uren en het spelen van 3 sets van ca. 30 minuten door de saxofonist. Al onze transparante tarieven vind je in ons tarievenoverzicht!

Wil je een DJ Pakket aanvragen? Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een aanvraag indienen. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon