053-2032130

Evenement DJ

Organiseer je een evenement? Onze ervaren DJ’s zorgen graag voor de passende muzikale invulling!

De DJ’s van Yobo Drive-In Shows draaien regelmatig op evenementen. Van pleinfeesten en zomerfeesten tot aan besloten events; door onze brede muziekkennis kunnen wij elk evenement van de passende muziek voorzien!

Een DJ kan op een evenement een grote invloed hebben. Zo kan een DJ de sfeer van het evenement bepalen, de indruk die het evenement bij de aanwezigen achterlaat en daarnaast met de muziekkeuze een evenement ook reguleren. Door onze ervaring weten wij voor elk evenement de juiste sfeer en beleving neer te zetten!

Hieronder vind je onze ‘DJ Service’, waarbij je eenvoudig een DJ kan aanvragen zonder een DJ Pakket. Wij maken dan gebruik van de reeds aanwezige techniek aanwezig op het evenement!

Ben je naast een DJ opzoek naar een complete invulling van licht, geluid en DJ? Neem dan eens een kijkje bij Yobo Licht & Geluid! Daar vind je alle informatie over een passende invulling van licht- en geluidstechniek op je evenement. Samen met onze Evenement DJ wordt de complete licht- en geluidstechniek met muzikale invulling voor je evenement geregeld!

Yobo DJ Service
Foto van de DJ service (zonder pakket)

Klik op de bovenstaande afbeelding voor meer informatie over de ‘DJ Service’.

Heb je vragen over onze diensten of wil je direct een Evenement DJ boeken? Bekijk dan eens onze ‘Meest Gestelde Vragen’ en ‘Aanvraagformulier & Contactgegevens’!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon