053-2032130

Lasershows

Op deze pagina vind je alle informatie over onze ‘Lasershow’

Aan een DJ Pakket zijn diverse extra mogelijkheden toe te voegen. Deze extra mogelijkheden maken het DJ Pakket extra indrukwekkend! De extra mogelijkheden zijn compleet naar wens te combineren!

De ‘Lasershow’ bevat een tweetal krachtige, full-color showlasers. De lasers worden speciaal op de locatie afgesteld om het beste effect te creëren!

De lasershow wordt tijdens het feest op een aantal hoogtepunten ingezet. Dat houdt de lasershow speciaal en spectaculair! Met de inzet van de lasershow beleef je samen met je gasten een indrukwekkende sfeer en show op je feest!

Op deze pagina vind je een aantal foto’s en video voor een impressie van onze showlaser!

De inhoud van de ‘Lasershow’:
  • Tweetal professionele full-color showlasers
  • Lasersturing (bediend door DJ)
  • Nevelmachine (voor het zichtbaar maken van de laserstralen)
  • Opbouw, Afbouw & Afstellen van de laser(s)

We maken gebruik van professionele showlasers. Om de veiligheid te waarborgen kan een lasershow enkel op locaties met een hoog plafond (3 meter of hoger) worden ingezet. Dit zorgt ervoor dat de laserstralen boven de aanwezigen vrijuit kunnen schijnen.

De kosten van de lasershow bedraagt  €275,- incl. 21% BTW all-in. Al onze transparante tarieven vind je in ons tarievenoverzicht!

Wil je een DJ Pakket aanvragen? Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een aanvraag indienen. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon