053-2032130

Meest Gestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over het boeken van een DJ of onze diensten?
Op deze pagina vind je de 17 meest gestelde vragen die wij krijgen!

FAQ pictogram
Vragen over onze DJ pakketten

Wat is een DJ pakket?

Met een DJ pakket ben je compleet voorzien van een ervaren DJ met alle benodigdheden!

Je feest wordt met een DJ pakket compleet ontzorgd van alles wat er bij een DJ benodigd is. Daarmee kom je nooit voor verrassingen te staan en zorgen wij dat de muziek op je feest compleet is!

Een DJ pakket heeft de volgende inhoud (in verschillende vormen afhankelijk van het pakket):

 • Ervaren DJ met standaard 4 draaiuren inbegrepen
 • Pioneer DJ set
 • DJ meubel
 • Geluidssysteem
 • Lichtset
 • Transport
 • Op- en afbouw op locatie
 • Voorbereiding voorafgaand het feest

Wat is het verschil tussen een DJ pakket en DJ service?

Een DJ pakket heeft alle materialen die benodigd zijn bij een DJ inbegrepen zoals bij de bovenstaande vraag uitgelegd.

Er zijn ook feestlocaties waarbij er reeds een DJ meubel en professioneel geluidssysteem aanwezig is. Omdat wij deze materialen dan niet hoeven mee te nemen, hebben we hiervoor de DJ service opgericht! Met de DJ service boek je een ervaren DJ met- of zonder een DJ set, waarbij de aanwezige materialen van de locatie gebruikt worden.

We willen er altijd voor zorgen dat het optreden zonder problemen verloopt en de muziek goed klinkt! Daarom nemen we bij een aanvraag voor de DJ service altijd eerst contact op met de locatie. We controleren dan de aanwezige materialen om te zorgen dat we zonder problemen én goed klinkend het feest kunnen beginnen!

Wat is het verschil tussen de 4 verschillende DJ pakketten?

Het verschil tussen de 4 verschillende DJ Pakketten is het uiterlijk van het pakket. Zo hebben we voor ieder wat naar smaak! Van een industrieel uiterlijk bij de ‘Metallic’, volledig zwart met LED bij de ‘Zwart’ tot hoogglans wit met LED bij de ‘Gestreept’ en ‘Ovalen’!

Elk pakket heeft de keuze tussen 0, 2 of 4 zuilen afhankelijk van de gewenste opstelling en ruimte op de locatie.

Welke extra mogelijkheden passen bij mijn DJ pakket?

Bij de DJ pakketten bieden we een brede keus aan extra mogelijkheden aan. Met de extra mogelijkheden kan je je gekozen DJ pakket eenvoudig naar wens uitbreiden!

We hebben de extra mogelijkheden ‘modulair’ samengesteld, zodat ze allemaal bij elk DJ pakket passen! Alle extra mogelijkheden zijn met elkaar te combineren en zijn tegen een vast tarief toe te voegen. Alle tarieven en extra mogelijkheden op een rij kan je vinden in ons tarievenoverzicht!

Meer informatie over de verschillende extra mogelijkheden kan je op onze website vinden. Natuurlijk kunnen we je ook adviseren in de keuze van deze mogelijkheden!

Welke apparatuur gebruiken jullie?

In onze DJ pakketten maken wij gebruik van professionele apparatuur van gerenommeerde merken. Wij willen namelijk graag een goede (muziek)beleving op je feest creëren!

Een aantal van de merken waar wij mee werken zijn Briteq, Laserworld, LD Systems, Pioneer DJ, Showtec & Visual Productions.

Door het gebruik van deze merken en onze technische kennis van de apparatuur zorgen we ervoor dat de betrouwbaarheid van de techniek erg hoog is. Daardoor laat de techniek ons op een feest nooit in de steek!

Ben je benieuwd naar de precieze technische inhoud van een DJ pakket? Neem gerust contact met ons op, dan leggen we je het graag uit!

Vragen over onze DJ's

Hoe werkt het boeken van een DJ?

Via de ‘Boeken’ pagina kan je een aanvraag indienen voor je feest!

Het formulier geeft je de mogelijkheid om al wat informatie over je feest in te vullen, om je aanvraag zo compleet mogelijk te maken.

Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen om onze beschikbaarheid te bevestigen en je aanvraag verder af te stemmen.

Zodra de aanvraag bevestigd is, kan ook onze voorbereiding naar je feest beginnen! Je krijgt toegang tot onze eigen ‘MijnFeest Online Omgeving’ waar je alles over je boeking kan terugvinden en informatie kan toevoegen.

Welke muziekstijlen draaien jullie?

Al onze DJ’s zijn Allround DJ’s. Dat betekent dat we een brede muziekkennis hebben die bestaat uit uiteenlopende genres!

Dit loopt van de 60’s tot aan de modernste Top 40. Door onze brede muziekkennis zijn we in staat om in te spelen op je wensen en die van je gasten, om je feest helemaal te laten slagen!

Kennis maken met onze DJ’s? Je kan onze informatie en verhalen vinden op de ‘DJ’s’ pagina!

Kan ik mijn eigen (muziek)wensen doorgeven?

Dat is mogelijk!

Zodra je aanvraag bevestigd is, krijg je toegang tot onze eigen ‘MijnFeest Online Omgeving’. Hierin kan je al je wensen en verzoeknummers voor je feest kwijt. Deze kunnen tot aan de feestdatum continu bijgewerkt worden!

Draaien jullie verzoeknummers?

Jazeker! We draaien graag nummers die door je gasten worden aangevraagd, als je daar toestemming voor geeft.

Bij de aanvraag van een verzoeknummer bekijken we altijd of het nummer bij de muziekwens van jou en je gasten past, en zoeken we vervolgens het geschikte moment om het nummer te draaien om hem zo goed mogelijk bij de rest van de gedraaide nummers te laten passen!

Kunnen jullie ook aankondigen?

Al onze DJ’s kunnen aankondigen en presenteren!

We hebben allemaal een microfoon bij ons waarmee we op je feest informatie en/of nummers kunnen aankondigen en je gasten op de dansvloer kunnen betrekken!

Hoe zorgen jullie voor een volle dansvloer?

Door onze jarenlange ervaring in het draaien van vele feesten en evenementen hebben we een brede muziekkennis opgebouwd. Daarmee zorgen we dat de juiste nummers worden gedraaid voor jou en je gasten! We betrekken je gasten graag op de dansvloer en zorgen voor de juiste sfeer op je feest.

Kennis maken met onze DJ’s? Je kan onze informatie en verhalen vinden op de ‘DJ’s’ pagina!

Vragen over onze unieke services!

Hoe werkt de DJ garantie?

De DJ garantie zorgt ervoor dat je nooit zonder een DJ komt te zitten op je feest!

Indien er sprake is van uitval van de DJ die op je feest gepland staat, zorgen wij dat er een vervangende DJ wordt geregeld die past bij je aangegeven wensen.

Gelukkig hebben we de DJ garantie nog nooit hoeven te gebruiken en hebben we alle feesten met onze DJ’s muzikaal laten slagen!

Meer informatie over de DJ garantie vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Wat is de 'MijnFeest' Online Omgeving?

De ‘MijnFeest Online Omgeving’ biedt je een persoonlijk beheer van je boeking!

Je kan er het volgende mee doen:

 • Alle informatie dat is aangeleverd over je feest terugvinden
 • Al je eventuele (muziek)wensen toevoegen en updaten
 • 9 lijsten met muziektips – die samengesteld zijn door onze DJ’s – bekijken en beluisteren om het feestje vast thuis te laten beginnen!

Meer informatie over de MijnFeest Online Omgeving vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Op welke locaties draaien jullie?

Wij draaien op alle locaties in- en om de regio Twente en de Achterhoek!

Dit komt neer op maximaal circa 45 minuten reistijd vanaf Haaksbergen (OV). Onze DJ pakketten en service kan op allerlei locaties worden ingezet, denk hierbij aan een feestzaal, horecagelegenheid maar ook een thuisfeest behoort tot de mogelijkheden!

We hebben een aantal locatie-eisen opgesteld die benodigd zijn voor onze DJ pakketten, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Deze zijn te vinden in de algemene voorwaarden.
Denk hierbij aan een deel van onze DJ meubels die niet zomaar via een lange trap kunnen worden verplaatst. Wij nemen graag het werk voor je uit handen! Wij kunnen je wensen met de feestlocatie doorspreken om te kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de locatie-eisen vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Blijven jullie tarieven altijd gelijk?

Onze scherpe tarieven zijn 100% transparant en blijven altijd gelijk!

Wij hebben geen tarieven die per feest verschillend zijn en die aangevraagd dienen te worden. Onze tarieven zijn altijd compleet en transparant, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan!

Alle tarieven in één overzicht zijn te vinden in ons Tarievenoverzicht.

Wat als mijn feest uitloopt?

Is de eindtijd van de DJ in zicht maar is het feest eigenlijk nog niet afgelopen? Dat is geen probleem! Onze DJ’s draaien graag nog even voor je door.

Het uurtarief van het geboekte DJ pakket wordt hierbij berekend en wordt per half uur afgerond.

Let op: Indien het feest zich in een horecagelegenheid of feestzaal bevindt dient er ook akkoord te zijn van de betreffende contactpersoon.

Ik twijfel tussen een DJ en een Band! Wat nu?

Mocht je twijfelen tussen een DJ en een Band, dan vind je wellicht onze extra mogelijkheid ‘DJ met Saxofonist’ een mooie oplossing! Meer informatie over deze mogelijkheid kan je vinden op deze pagina.

Naast bovenstaande mogelijkheid bieden wij ook gratis ondersteuning aan externe artiesten op basis van eigen inpluggen op onze professionele apparatuur! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zanger of kleine band in combinatie met een DJ pakket. Zo creëer je het beste van beide kanten!

Overige vragen
Heb je je vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op:
Telefonisch of Whatsapp via 053-2032130 of per e-mail via info@yobodrivein.nl!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon