053-2032130

Even Voorstellen: Onze DJ’s!

Maak kennis met ons!
Op deze pagina vind je de persoonlijke introductieverhalen van onze DJ’s!

Foto van DJ Yorick
DJ Yorick

Hoi! Leuk om kennis te maken! Ik ben Yorick, oprichter van Yobo Drive-In Shows en al sinds mijn vroege tienerjaren actief bezig met muziek. Inmiddels ben ik al vele jaren actief als Allround DJ en heb ik vele feesten muzikaal mogen laten slagen!

Van bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten tot aan festivals; ze zijn inmiddels bekend terrein voor mij! De muziekstijlen die ik draai zijn dan ook erg uiteenlopend. Alle hits van de 60’s tot aan de nieuwste binnenkomers zijn bij mij aanwezig. Deze kan ik energiek aan elkaar mixen – en je gasten erbij betrekken – om de 100% dansgarantie waar te maken!

Ik ga altijd voor de 100% dansgarantie!

DJ Rogier

Mijn naam is Rogier en ben DJ in hart en nieren! Al van jongs af aan ben ik bezig met allerlei soorten muziek. Rond mijn achttiende besloot ik er een beroep van te maken en dat doe ik nu meer dan 10 jaar met veel plezier!

Ik heb ervaring met vrijwel alle soorten muziek – van oud tot nieuw – en pas mijn muziek aan op de wensen van jou en je publiek! Voor mij zit er geen verschil tussen kleine of grote gelegenheden; samen met jou en je gasten zorg ik voor de juiste sfeer en een volle dansvloer op je feest! Dus als je zin hebt in een knallende verjaardag, bruiloft, of een ander soort feest… I’m your DJ!

Samen met jou en je gasten zorg ik voor de juiste sfeer en een volle dansvloer!

Foto van DJ Rogier
Foto van DJ Justin
DJ Justin

Ik ben Justin, Allround DJ voor je feest of evenement! Ik ben inzetbaar voor vele soorten feesten: van een verjaardagsfeest tot bruiloftsfeest en van een bedrijfsborrel tot feestcafé.

Stilstaan is voor mij letterlijk geen optie! Verwacht een avond vol interactie, want ik heb elk verzoekje bij me. Met mijn DJ ervaring zal het één grote strijd worden tussen de boogie-lovers, de meezingers en de energieke dansbare tracks. Verwacht geen eentonige set, maar laat je meeslepen door de verschillende genres die ik draai!

Stilstaan is voor mij letterlijk geen optie!

DJ Bas

Ik ben Bas en woonachtig in Goor (gemeente Hof van Twente). Veel mensen zien mij als een veelzijdig en betrokken DJ. Mijn draai- en muziekstijlen lopen van de jaren 60 tot en met de Top-40. Ook de Nederlandstalig tot Duitstalige hits en meer ontbreken niet! Geen enkel genre op welk feest dan ook is me vreemd!

Het leuke van DJ zijn is dat je een groot deel van de sfeer op het feest bepaalt! Als DJ draai ik voornamelijk op verjaardagen, bruiloften en in cafés/clubs. Ook in tentfeesten, op buurtfeesten, schoolfeesten, sportkantines en bedrijfsfeesten ben ik zeker geen onbekende! Of er nu 50, 500 of 5000 mensen aanwezig zijn: Een feest wordt het altijd!

Het leuke van DJ zijn is dat je een groot deel van de sfeer op het feest bepaalt!

Foto van DJ Bas
DJ Silas

Mijn naam is Silas. Al vanaf een jonge leeftijd – sinds mijn twaalfde – heb ik een grote passie voor muziek en DJ’en! Wat begon als dagelijks oefenen heeft zich gedurende de jaren ontwikkeld tot een enorm breed werkveld. Van verjaardagen en studentenfeesten tot bruiloften en jubilea; ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten van de gedraaide muziek!

Ik hou ervan om nummers te draaien die zowel lekker kunnen worden meegezongen als waarop gedanst kan worden! Er is eigenlijk geen genre te gek voor mij, maar belangrijk vind ik ook dat een avond veelzijdig gevuld kan worden. Samen bepalen we welke muziek jij wel en niet wil en ontdekken we of jij en ik de match zijn voor het perfecte feest!

Iedereen moet kunnen genieten van de gedraaide muziek!

DJ Robin

Hoi! Ik ben Robin en tijdens mijn studententijd ben ik in aanraking gekomen met het draaien als DJ! Sindsdien heb ik vele uren achter de draaitafels gestaan in onder andere clubs, cafe’s en studentenhuizen. Dit is ondertussen uitgebreid naar een allround draaistijl waarmee ik een hoop verschillende feesten heb mogen laten slagen!

Mijn muziekstijl bestaat veelal uit ‘vlotte’ en ‘dansbare’ muziek. Zo kan je tijdens mijn set onder andere de beste Classics, Disco, Top40, House en verschillende remixen horen! Mijn uitgebreide muziekcollectie bevat alle grote hits waarmee ook elk verzoekje kan gedraaid worden. Interactie en inspelen op het publiek is voor mij essentieel. Door gebruik te maken van de microfoon, kan ik een geslaagd feest omtoveren tot een feest dat de boeken in gaat!

Ik zorg ervoor dat jouw feest de boeken in gaat!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon