053-2032130

Schoolfeest DJ

Wil je vanuit een middelbare- of hogeschool een schoolfeest organiseren en zoek je daarbij een ervaren DJ? Onze DJ’s zullen voor een fantastische avond zorgen!

Bij een schoolfeest is het belangrijk dat er rekening kan worden gehouden met de diversiteit aan leerlingen, leeftijden en de verschillende muzieksmaken die daarbij komen kijken. Door een brede muziekkennis en ervaring van onze DJ’s is er een goede mix te creëren tussen verschillende muziekstijlen en wensen, zodat alle leerlingen een geslaagde avond zullen hebben!

Door de brede inzet van onze DJ’s en Pakketten kunnen deze ook worden afgestemd met een bepaald thema. Er zijn in de afgelopen jaren al diverse thema’s voorbij gekomen. Denk hierbij aan een Glow In The Dark thema met gebruik van ‘Blacklights’, maar ook thema’s zoals een kerstgala, zomerfeest en valentijnsgala.

Onder deze tekst staan 2 DJ Pakketten die bij uitstek geschikt zijn voor schoolfeesten. Deze DJ Pakketten zijn compleet voorzien van alle benodigdheden bij een DJ. Daarmee wordt de muzikale invulling met één pakket geregeld. En dat allemaal voor scherpe, vaste en transparante tarieven!

Yobo DJ Pakket 'Metallic Premium'
Yobo DJ Pakket 'Metallic Basis'
Foto van het DJ Pakket 'Metallic Basis'

Klik op een van de bovenstaande twee afbeeldingen voor meer informatie over het pakket. Onder deze tekst staat een voorbeeld van ons ‘DJ Pakket Metallic Exclusief’ met de ‘Lichtshow XXL’ ingezet tijdens een schoolfeest.

Heb je vragen over onze diensten of wil je direct een Schoolfeest DJ boeken? Bekijk dan eens onze ‘Meest Gestelde Vragen’ en ‘Aanvraagformulier & Contactgegevens’!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon