Schoolfeest DJ

Yobo Licht & Geluid – Schoolfeest DJ

Geeft uw middelbare of hogeschool een schoolfeest en zoekt u daarbij een DJ met de benodigde licht- en geluidstechniek, die kan zorgen voor een fantastische avond? Dan bent u bij Yobo Licht & Geluid aan het juiste adres!

Bij een schoolfeest is het belangrijk dat er rekening kan worden gehouden met de diversiteit aan leerlingen, leeftijden en de verschillende muzieksmaken die daarbij komen kijken. Door een brede kennis en collectie aan genres is er een goede mix te creëren tussen verschillende muziekstijlen, zodat alle leerlingen een geslaagde avond zullen hebben!

Door de brede inzet van de Yobo DJ shows kan deze ook worden afgestemd met een bepaald thema. Er zijn in de afgelopen jaren al diverse thema’s voorbij gekomen waaronder een Glow-in the dark party met behulp van ‘Blacklights’, een kerstgala, zomerfeest en valentijnsgala. In de techniek van de DJ shows is veel mogelijk om deze goed af te stemmen met een eventueel thema!

Onder deze tekst vindt u 2 mogelijkheden in Yobo DJ Shows die bij uitstek geschikt zijn voor schoolfeesten en direct geboekt kunnen worden. U kunt op de afbeelding klikken voor meer informatie over deze DJ shows!

De DJ shows zijn gebaseerd op een maximum aantal leerlingen van circa 200. Mochten er meer leerlingen verwacht worden is het mogelijk om contact op te nemen voor een Maatwerk DJ show. Deze Maatwerk DJ shows zijn onder andere geleverd op ‘Het Assink Lyceum’ locaties van Brakelstraat en de Bouwmeester in Haaksbergen. Hieronder vindt u enkele impressiefoto’s van de mogelijkheden: zalen met 350 leerlingen worden hiermee voorzien van een spectaculaire avond met uitgebreide lichtshow!