053-2032130

Studentenfeest DJ

Organiseer je een studentenfeest namens een hogeschool, sociëteit of vereniging? Onze ervaren DJ’s zorgen voor een geslaagd feest!

Onze DJ’s hebben ruime ervaring met het verloop van studentengala’s, lustrums, introductieweken of natuurlijk een spontaan studentenfeest! Door onze brede muziekkennis en ervaring kunnen wij een goede afwisseling maken tussen diverse muziekstijlen, die in een gevarieerde mix voorbij komen!

Tijdens een studentenfeest hoeft het niet alleen bij een DJ te blijven! Wij werken regelmatig samen met bijvoorbeeld bandjes en zangers/zangeressen die samen met onze DJ de avond compleet maken! Daarnaast bieden wij ook gratis ondersteuning aan externe artiesten bij een DJ Pakket.

Bij onze DJ’s bieden wij professionele DJ Pakketten. Met een DJ Pakket zijn alle benodigdheden voor een DJ in één pakket geregeld! En dat allemaal voor scherpe, vaste en transparante tarieven!

Het komt ook regelmatig voor dat een studentenfeest plaats vindt op een locatie waar reeds de benodigde materialen (licht, geluid, DJ meubel) voor een DJ aanwezig zijn. Daarvoor hebben wij de ideale oplossing: De DJ Service biedt een ervaren DJ zonder pakket!

Onder deze tekst zijn twee DJ Pakketten en de DJ Service te vinden. Deze pakketten zijn bij uitstek geschikt voor studentenfeesten! Naast de pakketten zijn er ook diverse extra mogelijkheden om naar wens toe te voegen.

Yobo DJ Pakket 'Metallic Basis'
Foto van het DJ Pakket 'Metallic Basis'
Yobo DJ Pakket 'Metallic Premium'
Yobo DJ Service
Foto van de DJ service (zonder pakket)

Klik op een van de bovenstaande drie afbeeldingen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Heb je vragen over onze diensten of wil je direct een Studentenfeest DJ boeken? Bekijk dan eens onze ‘Meest Gestelde Vragen’ en ‘Aanvraagformulier & Contactgegevens’!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon