053-2032130

Themafeest DJ

Zoek je voor je themafeest een ervaren DJ die je thema helemaal naar de juiste sfeer brengt? Onze DJ’s staan klaar om je feest in stijl aan te kleden!

Wil je een feest geven dat gebonden is aan een uniek thema? Regelmatig draaien wij op een themafeest! Wij werken graag mee met je themafeest om de sfeer en stijl helemaal compleet te maken! Denk hierbij aan een DJ in gepaste outfit, het draaien van specifieke muziekstijlen en het aankleden van het DJ Pakket met decoratie!

Ter voorbeeld een aantal themafeesten waar wij de afgelopen tijd hebben gedraaid:

  • 70’s & 80’s Party
  • Après-Ski Party
  • Hollandse Avond
  • Sensation White Party
  • Summer Party

Voor elk themafeest valt door onze brede muziekkennis en ervaring de passende muziek te draaien! Daardoor kan de muziek perfect worden afgestemd op het thema en kunnen alle gasten muzikaal bij het feest betrokken worden. Er is een ruime mogelijkheid tot het doorgeven van eigen wensen waardoor de DJ perfect zal aansluiten bij je themafeest!

Onder deze tekst vind je twee mogelijkheden in DJ Pakketten die bij uitstek geschikt zijn voor een themafeest. Met een DJ Pakket ben je compleet voorzien van alle benodigdheden bij een DJ. En dat allemaal voor scherpe, vaste en transparante tarieven! Klik op een afbeelding voor meer informatie over het DJ Pakket:

Yobo DJ Pakket 'Metallic Basis'
Foto van het DJ Pakket 'Metallic Basis'
Yobo DJ Pakket 'Metallic Premium'
Yobo DJ Pakket 'Metallic Exclusief'

Naast de bovenstaande ‘Metallic’ DJ Pakketten zijn er ook chique DJ Pakketten ‘Gestreept’ beschikbaar. Door gebruik van een hoogglans wit meubel en zuilen geven deze pakketten een unieke indruk op je themafeest! Deze DJ Pakketten zijn via onderstaande afbeeldingen eenvoudig te bekijken. Klik op de afbeelding voor de inhoud van het DJ Pakket:

Yobo DJ Pakket 'Gestreept Basis'
Yobo DJ Pakket 'Gestreept Premium'
Yobo DJ Pakket 'Gestreept Exclusief'
Foto van het DJ Pakket 'Gestreept Exclusief'

Heb je vragen over onze diensten of wil je direct een Themafeest DJ boeken? Bekijk dan eens onze ‘Meest Gestelde Vragen’ en ‘Aanvraagformulier & Contactgegevens’!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon