053-2032130

Uplights (Wandverlichting)

Op deze pagina vind je alle informatie over de ‘Uplights’

Aan een DJ Pakket zijn diverse extra mogelijkheden toe te voegen. Deze extra mogelijkheden maken het DJ Pakket extra indrukwekkend! De extra mogelijkheden zijn compleet naar wens te combineren!

De ‘Uplights’ zijn LED armaturen die op de vloer van een feestlocatie worden geplaatst. Ze worden langs de wanden geplaatst en schijnen vanaf de grond de lucht in. Daarmee verlichten ze de locatie in sfeervolle kleuren samen met het DJ Pakket!

We maken gebruik van unieke, compleet draadloze armaturen! Dus geen kabels langs de ruimte van de feestlocatie. De armaturen worden samen met het DJ Pakket via één systeem aangestuurd, zodat alle verlichting op elkaar af is gestemd. Dat is terug te zien in de show!

De Uplights kunnen per 4 stuks worden bijgeboekt! Afhankelijk van de grootte van de zaal kunnen er tot 20 Uplights geplaatst worden.

De kosten van deze unieke Uplights bedragen €125,- (eerste 8 stuks) – €50,- (per 4 stuks extra) incl. 21% BTW all-in. Al onze transparante tarieven vind je in ons tarievenoverzicht!

Wil je een DJ Pakket aanvragen? Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een aanvraag indienen. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon