053-2032130

Verjaardag DJ

Zoek je voor je verjaardagsfeest een DJ die kan zorgen voor de juiste muzikale opvulling? Onze DJ’s staan klaar om er een geslaagd feest van te maken!

Onze DJ’s draaien regelmatig op een brede variatie aan verjaardagsfeesten. Denk hierbij aan:

  • 16 / 18 / 21e verjaardag
  • 25e verjaardag
  • 50e verjaardag
  • Samen 100 feest

Voor elk feest valt door de brede muziekkennis en ervaring de passende muziek te draaien. Dit is erg belangrijk, aangezien er vaak een divers publiek aanwezig is van verschillende leeftijdscategorieën. Er is een ruime mogelijkheid tot het doorgeven van eigen wensen waardoor de DJ perfect zal aansluiten bij je verjaardagsfeest!

Onder deze tekst vind je 2 mogelijkheden in DJ Pakketten die bij uitstek geschikt zijn voor verjaardagsfeesten. Met een DJ Pakket ben je compleet voorzien van alle benodigdheden bij een DJ. En dat allemaal voor scherpe, vaste en transparante tarieven!  Klik op een afbeelding voor meer informatie over de DJ Pakketten:

Yobo DJ Pakket 'Metallic Basis'
Foto van het DJ Pakket 'Metallic Basis'
Yobo DJ Pakket 'Metallic Premium'
Yobo DJ Pakket 'Metallic Exclusief'

Naast de bovenstaande DJ Pakketten zijn er ook twee chique DJ Pakketten beschikbaar. Door gebruik van een hoogglans wit meubel en zuilen geven deze pakketten een unieke indruk op je verjaardagsfeest! Deze DJ Pakketten zijn via onderstaande afbeeldingen eenvoudig te bekijken. Klik op de afbeelding voor de inhoud van het DJ Pakket:

Yobo DJ Pakket 'Gestreept Basis'
Yobo DJ Pakket 'Gestreept Premium'
Foto van het DJ Pakket 'Gestreept Premium'
Yobo DJ Pakket 'Gestreept Exclusief'
Foto van het DJ Pakket 'Gestreept Exclusief' 2

Heb je vragen over onze diensten of wil je direct een Verjaardagsfeest DJ boeken? Bekijk dan eens onze ‘Meest Gestelde Vragen’ en ‘Aanvraagformulier & Contactgegevens’!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon