053-2032130

Yobo DJ Pakket ‘Metallic Basis’

Op deze pagina vind je alle informatie over het DJ Pakket ‘Metallic Basis’

Een DJ Pakket is een samenstelling van een DJ met alle benodigde apparatuur en materialen. Deze worden naar de feestlocatie meegenomen, opgebouwd en afgebouwd. Dit wordt ook wel een Drive-In Show genoemd. Daardoor ben je compleet voorzien van alle benodigdheden!

Het DJ Pakket ‘Metallic Basis’ bevat een DJ meubel bestaand uit ‘Truss’. Door het gebruik van Truss heeft het pakket een degelijke industriële uitstraling. De naam van het pakket beschrijft het al: met dit pakket ben je voorzien van de complete basis aan benodigdheden bij een DJ! De inhoud met foto’s van dit pakket staan verderop beschreven.

Onze pakketten zijn voorzien van een hoogwaardig luidsprekersysteem, een sfeervolle lichtshow en een DJ meubel. Deze is voorzien van alle benodigde apparatuur voor de DJ. Het gebruik van onze professionele materialen is terug te zien en horen in de show!

De inhoud van het DJ Pakket ‘Metallic Basis’:
  • Ervaren DJ | standaard 4 draaiuren
  • Pioneer DJ set
  • Hoogwaardig audiosysteem van LD-systems
  • Truss DJ meubel voorzien van verlichting
  • 2x Bewegend Licht op DJ Meubel
  • Opbouw, Afbouw, Transport & Voorbereiding

Bij al onze DJ Pakketten zijn tevens alle extra mogelijkheden toe te voegen! Klik op deze tekst om onze extra mogelijkheden te bekijken.

De kosten van dit pakket bedragen €545,- incl. 21% BTW all-in.
Meer dan 4 draaiuren? Dat is geen probleem! Een extra half draaiuur bedraagt €35,-. Al onze transparante tarieven vind je in ons tarievenoverzicht!

Wil je een DJ aanvragen? Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een aanvraag indienen. Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie!

DJ Garantie
Gegarandeerd een DJ op je feest!

24-uur reacties
Krijg binnen 24 uur reactie op je (aan)vraag!

Volg ons op social media!

Instagram
Facebook icoon