Yobo DJ show ‘Premium’

Yobo Licht & Geluid – DJ show ‘Premium’

Op deze informatie vindt u alle informatie over de Yobo DJ show ‘Premium’. De Yobo DJ show ‘Premium’ is een compleet pakket voorzien van een DJ samen met de benodigde licht- en geluidsapparatuur die naar de feestlocatie wordt meegenomen. Dit wordt ook wel een drive-in show genoemd. Zo bent u direct voorzien van alles wat bij het boeken van een DJ nodig is; een kwalitatief luidsprekersysteem met voldoende vermogen, een sfeervolle lichtshow en een DJ meubel met alle benodigde apparatuur. Dit wordt door mij zelf vervoerd, op- en afgebouwd waardoor u de complete muzikale invulling met slechts één boeking direct geregeld heeft!

Om het u makkelijk te maken heb ik hieronder de inhoud van de Yobo DJ show ‘Premium’ samengevat. Deze DJ Show ‘Premium’ heeft een uitgebreide lichtshow met bewegend licht wat een sfeervol discotheek idee geeft op uw feest of evenement. Daarnaast vindt u hier direct de transparante kosten van de DJ show. U ziet deze kosten ook terug in het formulier bij een vrijblijvende boekingsaanvraag!

Deze DJ show neemt een ruimte in van circa 5.5 meter breedte x 1.5 meter diepte. In sommige kleine zalen zal deze show niet passen. Helaas is er dan geen mogelijkheid tot het boeken van deze show. U kunt natuurlijk te allen tijde contact opnemen om te kijken of er mogelijkheden in een maatwerk show zijn!

Inhoud Yobo DJ show ‘Premium’:

– Kwalitatief audiosysteem van Electro-Voice | tot circa 300 personen (groter op aanvraag)
– Truss DJ meubel voorzien van alle benodigde apparatuur en verlichting
– 2x Bewegend Licht op DJ meubel
– 2x Verlichte Verticale ‘Trusstotems’ van 1.5 – 2 meter hoog
– 2x Bewegend Licht op ‘Trusstotems’
– 1x Cameo Nevelmachine voor het zichtbaar maken van de lichtbundels (Indien geen/uitschakelbare rookmelders in de zaal)

– 4 uren draaitijd
– Op- en afbouw + transport binnen omgeving Haaksbergen

De kosten van deze DJ show bedragen €450,- inclusief 21% BTW all-in. Een extra draaiuur bedraagt €50,- inclusief 21% BTW.
Bij een boeking van deze DJ show kunt u te allen tijde al uw wensen en voorkeuren doorgeven. Denk hierbij aan eigen muziekvoorkeuren, planning van de avond et cetera. De DJ show is gemakkelijk aan te passen en ik ben heel flexibel met de invulling van de avond!

Bij een aanvraag of boeking van een DJ show gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.