Yobo DJ show ‘Wit Basis’

Yobo Licht & Geluid – DJ show ‘Wit Basis’

Op deze informatie vindt u alle informatie over de Yobo DJ show ‘Wit Basis’. De Yobo DJ show ‘Wit Basis’ is een compleet pakket voorzien van een DJ samen met de benodigde licht- en geluidsapparatuur die naar de feestlocatie wordt meegenomen. Dit wordt ook wel een drive-in show genoemd. Zo bent u direct voorzien van alles wat bij het boeken van een DJ nodig is; een kwalitatief luidsprekersysteem met voldoende vermogen, een sfeervolle lichtshow en een stijlvol DJ meubel met alle benodigde apparatuur. Dit wordt door mij zelf vervoerd, op- en afgebouwd waardoor u de complete muzikale invulling met slechts één boeking direct geregeld heeft!

Om het u makkelijk te maken heb ik hieronder de inhoud van de Yobo DJ show ‘Wit Basis’ samengevat. Deze DJ Show ‘Wit Basis’ is bij uitstek geschikt voor feesten en evenementen waarbij er een chique en luxe uitstraling gewenst is, waaronder bruiloften en bedrijfsfeesten! Door zijn hoogglans afwerking steelt deze de show. Daarnaast vindt u hier direct de transparante kosten van de DJ show. U ziet deze kosten ook terug in het formulier bij een vrijblijvende boekingsaanvraag!

Deze DJ show neemt een minimale ruimte in van circa 4 meter breedte x 2 meter diepte. Voor het beste resultaat is een oppervlakte van 5 meter breedte x 1.5 meter diepte gewenst.

Inhoud Yobo DJ show ‘Wit Basis’:

– Kwalitatief audiosysteem van Electro-Voice | geschikt tot circa 300 personen (groter op aanvraag)
– Hoogglans wit DJ meubel voorzien van alle benodigde apparatuur en LED verlichting
– 2x Hoogglans witte zuil met LED verlichting
– 2x Bewegend Licht op zuilen
– 4 uren draaitijd
– Op- en afbouw + transport binnen omgeving Haaksbergen

De kosten van deze DJ show bedragen €475,- inclusief 21% BTW all-in. Een extra draaiuur bedraagt €60,- inclusief 21% BTW.
Bij een boeking van deze DJ show is een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de omgeving Haaksbergen inbegrepen! Tijdens dit gesprek kunnen alle wensen uitgebreid doorgenomen worden, waardoor de DJ show perfect aansluit op uw wensen. Denk hierbij aan muziekvoorkeuren, afstemming met de locatie, planning van de avond et cetera.

Bij een aanvraag of boeking van een DJ show gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.